Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Οι χειρότερες δικαιολογίες που ακούς κι αυτό που απαντάς...

 "Εξαιρούνται οι παρόντες".








Κλασσική ατάκα. Αφού μας εξήγησες πόσο μαλάκες είναι όλοι όσοι στέκονται στα δύο πόδια, στη συνέχεια ανέφερες τη φράση "εξαιρούνται οι παρόντες". Αυτό που μας λες δηλαδή, είναι ότι απ' όλη την εν ζωή και πεθαμένη ανθρωπότητα, οι μόνοι που εξαιρούνται απ' την κακεντρέχεια σου είναι άλλοι τρεις που βρίσκονται σ' ένα σαλόνι στο Χολαργό, ένα Σάββατο του Γενάρη του 2021. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να ισχύει και να μην το λες απλώς για να μη γίνεις αντιπαθής;



"Σας παρακαλώ, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος".

Αμήχανη-δικαιολογία







Η κάμερα σε κατέγραψε:

1) να κλέβεις τα χρυσαφικά του σπιτιού 2) να κατουράς στο νιπτήρα 3) να μυρίζεις τις κάλτσες της οικοδέσποινας και 4) να φοράς τα τακούνια της κι αυτή είναι η καλύτερη εξήγηση που έχεις να δώσεις;



"Sorry ρε συ, δεν ήξερα πως έχεις πρόβλημα"...


Τα έφτιαξες με την πρώην μου, κάνατε δύο παιδιά, πήρατε στεγαστικό, αγοράσατε εξοχικό, πήρατε 2 χοντρούς σκύλους και δεν ήξερες ότι μπορεί να έχω πρόβλημα; Συγνώμη κιόλας που σε κατηγορήσαμε και πληγώσαμε τα αισθήματα σου.



"Δεν είναι αυτό που νομίζεις"!









Όχι γλυκιά μου, είναι αυτό που νομίζω. Δε φοράς ρούχα, δε φοράει ούτε αυτός, είστε ξαπλωμένοι σε στάση 69 και το έπιπλο τρίζει. Επίσης υπάρχει λιπαντικό στο κομοδίνο κι ένα κουτάκι με προφυλακτικά. Ας είμαστε ειλικρινείς.



"Με παρεξήγησες. Δεν το εννοούσα έτσι".





  






Βασικά το εννοούσες έτσι αλλά δεν περίμενες να σχολιάσω ή να "τσιμπήσω" το πικρόχολο σχόλιο σου κι όταν σε ξεμπρόστιασα αισθάνθηκες ντροπή κι αμηχανία. 



"Συγνώμη για όλα! Είμαι πολύ πιεσμένος τελευταία".











Αφού σε χώρισε στον πρώτο μήνα της σχέσης, μπήκες στο διαμέρισμα κι έσπασες το σαλόνι της, πέταξες τα πράγματα της απ' το μπαλκόνι, έσπασες τη γυάλα με το χρυσόψαρο και πέταξες το ψάρι στη λεκάνη, διέλυσες τα ράφια της κουζίνας και πέταξες τη γιαγιά της απ' το φωταγωγό. Επίσης: έστειλες γυμνές της φωτογραφίες στο Viber του πατέρα της και τη διαπόμπευσες στις παρέες της λέγοντας πως είναι πουτάνα και ότι δεν έχει ψυχή. Δεν είμαι λοιπόν σίγουρος πως η συγνώμη σου είναι αρκετή για ν' αλλαξει την πορεία της σχέσης σας.


4 σχόλια:

  1. Ξέχασες το "είχε κίνηση και άργησα" που κάθε φορά που το ακούω θέλω να κάνω κάτι πολύ κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρούνται οι παρόντες σημαίνει δεν εξαιρείται κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχω ακούσει όλα εκτός από το δεν είναι αυτο που νομίζεις. Κι ευτυχώς δηλαδή. :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή