Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν σε παίρνει η κατηφόρα

           Προσπαθείς και προσπαθείς και προσπαθείς. Και ξαφνικά, έρχεται μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται...

                                                               

                                                            Η διατροφή

                        Φαγητό-ισοροππημένη-υδατάνθρακας-πρωτεϊνες

Η έκλυση: Καθημερινή διατροφή, το πιο χαρακτηριστικό πρόβλημα εγκράτειας στο δυτικό κόσμοΓια τους υπόλοιπους βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχουν αρκετό φαγητό. Anyway, για τρεις ολόκληρους μήνες δεν έχεις διανοηθεί όχι απλά να φας μα ούτε καν να μυρίσεις γλυκό ώσπου μια μέρα, η μάνα της κοπέλας σου, σού προσφέρει ένα αθώο κεκάκι μ' αγνά υλικά. Αρχικά αρνείσαι μα έπειτα από αλλεπάλληλες οχλήσεις, τελικά ενδίδεις. Η πρώτη δαγκωνιά μοιάζει μαγεία και είναι η στιγμή που η ατσάλινη πειθαρχία σου έχει πια διαρραγεί.

Οι στιγμές της κατηφόρας: Αφού τελειώσεις το πρώτο ζητάς και δεύτερο, όταν νυχτώσει το τρίτο και την επόμενη ημέρα, αφού αγοράζεις δυο τάρτες φράουλα, επιλέγεις για μεσημεριανό καρμπονάρα και για βραδυνό τηγανητές πατάτες μ' αυγά, κέτσαπ και φέτα. Όμως, η κατηφόρα δε σταματά εδώ. Τα ξημερώματα σηκώνεσαι κι αλείφεις ψωμί με μερέντα και το πιο παχυντικό βούτυρο που βρίσκεις στο ψυγείο. 

H μοιραία κατάληξη: Οι επόμενες ημέρες σε βρίσκουν μελαγχολικό κι εμφανώς παχύτερο να κοιτάζεις στο δρόμο τα παιδιά που παίζουν ανέμελα.





Το sex

Η έκλυση: Τετάρτη βράδυ και την Πέμπτη έρχεται η δικιά σου στη χώρα μετά από τέσσερις μήνες στο Κάρντιφ κι αυτός, είναι ο βασικότερος λόγος που απέχεις απ' τον αυνανισμό εδώ και δέκα ημέρες. Γιατί τη στιγμή της "επαφής", θέλεις να κάνεις το Rocco Sifredi να μοιάζει μ΄ αθώα παιδούλα και τον Δον Ζουάν με λεκανατζού της οδού Φυλής μπροστά στον καλύτερο εραστή στην ιστορία του πλανήτη, δηλαδή εσένα. Για να πετύχεις βέβαια το στόχο, στην πραγματικότητα δεν απέχεις απλώς απ' τον αυνανισμό αλλά απέχεις κι απ' τα πορνό, απ' τα video clips της Britney, απ΄ τα social media, απ' τα μπαρ, απ' τη χαρά και γενικά απέχεις απ' τη ζωή. Το τελευταίο βράδυ ωστόσο κι ενώ οι όρχεις σου έχουν πρηστεί σα μπάλες μπάσκετ, αισθάνεσαι ασφαλής να μπεις σ' ένα "αθώο" ειδησεογραφικό μέσο. Τότε, όταν πετυχαίνεις ένα διαφημιστικό γυναικείο πόδι για καλσόν, ο εγκέφαλος σου σε ξεγελά. Αρχικά σού ζητάει απλώς να δεις, στη συνέχεια να χαϊδευτείς (χωρίς να ολοκληρώσεις) και στο τέλος να ολοκληρώσεις (αλλά μία φορά). 

Οι στιγμές της κατηφόρας: Τον παίζεις άλλες τέσσερις και κοιμάσαι στις 5 τα ξημερώματα. Το πρωί, συνεχίζεις το ταξίδι της μοναχικής απόλαυσης λίγο πριν ξεκινήσεις για τη δουλειά. 

Η μοιραία κατάληξη: Το βράδυ της ίδιας ημέρας, σας βρίσκει στο κρεβάτι σα δυο χαρούμενα αρκούδια να παίζετε παιχνίδια. Επιτραπέζια.



8 σχόλια:

  1. ..."και τον Δον Ζουάν με λεκανατζού της οδού Φυλής", χαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα δύο βγαλμένα από τη ζωή.. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι εναρμονισμένος με το όλα ή τίποτα. Χρειάζεται τεράστια αυτοσυγκράτηση για να το διαχειριστείς αλλιώς σε παίρνει όντως η κατηφόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ δεν το είχα σκεφτεί έτσι αλλά ίσως ναι, βγάζει νόημα αυτή η διατύπωση.

      Διαγραφή
  4. Nomizw pantws pws sthn teleftaia foto den paizoune paixnidia alla koitazoun xarth. Kai pali apotuxia einai vevaia alla lew...
    Pan-oS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το χάρτη των Ηνωμένων Εθνών να κοιτάζουν, η ουσία είναι άλλη Πάνο. :)

      Διαγραφή
  5. Μπήκα για epic fail αλλά δε βρήκα κανένα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή