Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Γιατί δε βρίσκεις τ' άλλο σου μισό...



    Πήγες γυμναστήριο, αγόρασες πουλόβερ με ρίγες, πήρες αμάξι. Όμως τις πταίει κι είσαι ακόμα μόνος;



Κάνεις ΜΟΝΙΜΑ Like

Ανεβάζει σκυλάδικο; Like. Τον κώλο της; Like. Τις πολιτικές της θέσεις όπου "οι πάντες τα τρώνε κι όλοι είναι τα ίδια σκατά;". Super like. Δηλώνει αρνήτρια εμβολίων; Like κι εκεί. Βγάζει φωτογραφία το ριζότο που έφτιαξε το μεσημέρι και που κανένας δεν ενδιαφέρεται να δει; Like ξανά μα να θυμάσαι: κανένας οπαδός της Milan δεν έπαιξε ποτέ στη Milan. Ούτε ένας.



Κλαίγεσαι

Είπαμε να δείξεις ευαισθησίες μα εσύ το γάμησες και κλαίγεσαι σαν τη Μάρθα Βούρτση με πυρετό και χρέη. Για την προηγούμενη σχέση σου πριν 11 χρόνα στην Τρίτη γυμνασίου, για τη φουσκωμένη ΔΕΗ, για την κίνηση κάθε πρωϊ, για έναν μαλάκα στη δουλειά σου που σου κάνει bullying, για τα πάντα! Και φυσικά γίνεσαι δυσάρεστος. Και φαίνεσαι loser. Κι αυτό είναι κακό.



Φοράς μπανάνα

Αυτό.









Δεν έχεις άποψη

Ο συλλογισμός σου είναι ο εξής: για να γίνει κοπέλα σου δεν πρέπει να την προσβάλεις (σωστά) και για να μην την προσβάλεις δεν πρέπει ν' αγγίξεις ευαίσθητα θέματα και γι' αυτό δεν πρέπει να εκφέρεις γνώμη κι αν εκφέρεις πρέπει να συμφωνείς (λάθος). Ότι πιο βαρετό σκαρφίστηκε άνθρωπος δηλαδή και μάντεψε, κανένας δε θέλει να συναναστρέφεται με βαρετούς. Κανένας.














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου