Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ψεκασμένες ατάκες εν έτει 2020...

                Ψεκασμένες θεωρίες που διαδόθηκαν το 2020. Είτε τις κατασκεύασες είτε απλώς τις πιστεύεις, το μόνο σίγουρο είναι πως είσαι ηλίθιος.








Ψεκασμένος Λόγος 1: Τον ιό τον κατασκεύασαν οι Αμερικάνοι.
Αντίλογος: Την ώρα που γράφω το κείμενο αυτό, έχουν πεθάνει 110.000 Αμερικάνοι πολίτες από  Covid, 36.500.000 άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους ενώ η οικονομία της Αμερικής έχει συρρικνωθεί κατά 30 τοις εκατό. Βούρλο.







Ψεκασμένος Λόγος 2: Τα μηνύματα (στο 13033) τα στέλνουμε για να μας ελέγχουν οι Νεοταξίτες.
Αντίλογος: Ναι ασφαλώς. Ο νεοταξίτης Bill Gates διακατέχεται απ' τη δαιμονιώδη ανάγκη να ελέγξει τι κάνει ο Κώστας από το Κουκάκι και η Χρυσούλα απ' τα Σεπόλια. Iq καλσόν. Α και δε χρειάζεται μήνυμα για να σ' ελέγξει κάποιος, αν ήθελε κάποιος να το κάνει θα τού αρκούσε το κινητό σου τηλέφωνο. 







Ψεκασμένος Λόγος 3: Δεν υπάρχει κορωνοϊός, είναι όλα προπαγάνδα!
Αντίλογος: Ξέρω πως χρησιμοποιείς το μηχανισμό της άρνησης γιατί τρέμεις με την ιδέα μιας ασθένειας που καταλύει κάθε έννοια ασφάλειας εκεί έξω αλλά τότε εξήγησε μας τις εκατόμβες νεκρών στην Ιταλία. Ή μήπως ήταν ηθοποιοί που έπρεπε να ξεγελάσουν εσένα τη διάννοια που τους ξεσκέπασες;






Ψεκασμένος Λόγος 4: Κάποιος γνωστός μου έχασε συγενή του και οι γιατροί του ζήτησαν να δηλώσει ασθένεια από Covid με αντάλλαγμα του να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Αντίλογος: Και αυτός τι θα κέρδιζε από αυτή την ιστορία; Ρε είστε σοβαροί;;; Αυτός ο ηλίθιος αστικός θρύλος κυκλοφορεί εδώ και κάποιες εβδομάδες -πράγμα που σημαίνει ότι τον πιστεύουν αρκετοί- και όσοι τον αναπαράγουν αξίζουν μαστίγωμα στην Ομόνοια και γυμνό βάδισμα σε πυρρακτωμένα κάρβουνα.






Ψεκασμένος Λόγος 5: "Ναι αλλά στη γρίπη πέθαναν περισσότεροι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα".
Αντίλογος: Καταρχήν σκάσε. Κατά δεύτερον, πέθαναν περισσότεροι σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ χρόνο και ΧΩΡΙΣ LOCK DOWN ηλίθιε.







Ψεκασμένος Λόγος 6: "Ο ιός ήταν προσχεδιασμένος από το 2002"...
Αντίλογος: Η ζωή δεν είναι όσο περιπετειώδης θα ήθελες να είναι και ΟΧΙ, ο ιός ΔΕΝ είναι προσχεδιασμένος από κανέναν διαβολικό επιχειρηματία από το 2002 -ούτε από πιο πριν ούτε από πιο μετά- γιατί κανένας δε μπορεί να πέσει μέσα σ' ένα σχέδιο που έφτιαξε πριν από χρόνια και χωρίς ένα ξεκάθαρο κέρδος! Αμοιβάδα.